Golfen op de Veluwe

Combineer een dag golfen met een ontspannen hotelovernachting

Golf op de Veluwe

Kom een hole in one slaan op de mooiste golfbanen van de Veluwe. Een prachtig decor voor professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden, middenin de natuur. Meerdere schitterende golfbanen zorgen gegarandeerd voor veel golfplezier. Voor de ervaren golfliefhebbers is er ook de nodige uitdaging.

Verschillende golfbanen op de Veluwe

Golfbaan De Scherpenbergh

De Scherpenbergh beschikt over een volwaardige 18 holes baan. Naast deze baan is er een kleine baan, Rondje Business genaamd, welke bestaat uit 9 holes met lengtes van 40 meter tot 60 meter. Scherpenbergh ligt prachtig gesitueerd midden in de bossen en heeft een gemoedelijke en prettige sfeer. De banen zijn afwisselend, goed onderhouden en in het gezellige clubhuis geniet u tussendoor van mooie gerechten in een fijne ambiance.

Afstand tot Hotel De Keizerskroon: 22,1 kilometer

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Dankzij de prachtige ligging in de Veluwe bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van onze sfeervolle 27-holes bosbaan. De zandgrond, het geavanceerde beregeningssysteem en het zorgvuldige baanonderhoud zorgen ervoor dat onze baan onder alle weersomstandigheden in topconditie verkeert.

Afstand tot Hotel De Keizerskroon: 34,4 kilometer

Golfclub Heelsum

Diepe hollows, ruige bunkers, heide en zanddalen. Golfbaan Heelsum beschikt over 27 holes, is een klassieke heidebaan aangelegd op prachtige historische grond en heeft de A-status van de NGF. De homeclub Golfclub Heelsum beschikt over een prachtige accommodatie met uitgebreide oefenfaciliteiten en een mooi ingericht clubhuis. Door de zandondergrond het hele jaar bespeelbaar én ook in de winter vrijwel altijd zomergreens. 

Afstand tot Hotel De Bilderberg: 5 kilometer