Golfen bij Hotel De Keizerskroon

Perfectioneer uw swing bij golfbaan De Scherpenbergh

Naast Paleis Het Loo ligt het prachtige Hotel De Keizerskroon. Met het Golf Arrangement bij Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn kunt u uw swing perfectioneren op de golfbaan De Scherpenbergh. Deze golfbaan ligt in het prachtige Veluwse landschap. Nadat u uw swing overdag heeft geperfectioneerd, geniet u ’s avonds u van een culinair driegangendiner in het hotel.

Kiest u voor 1 overnachting dan ontvangt u 1 x een greenfee. Verblijft u 2 of 3 nachten, dan ontvangt u 2 x een greenfee.

  • Welkomstdrankje
  • 1, 2, of 3 x overnachting
  • 1, 2 of 3 x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1 x driegangendiner
  • 1 of 2 x greenfee 18-holes (geldt op tweede dag)
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur
  • Betaling in het hotel

Golfen bij Hotel De Keizerskroon

Ervaar de gastvrijheid van Hotel De Keizerskroon en perfectioneer uw swing op de golfbaan van De Scherpenbergh. 's Avonds serveren we een culinair driegangendiner. Na uw overnachting geniet u van het Bilderberg Ontbijt.

Vanaf
€279,00
per verblijf met twee personen

Boek nu

Als u voor Golfbaan De Scherpenbergh kiest, u zult bij Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn de gastvrijheid van het hotel ervaren. U kunt tijdens uw verblijf ook heerlijk wandelen in de omgeving van Paleis 't Loo, wat pal naast het hotel ligt.

De golfbaan

Golfbaan De Scherpenbergh

De Scherpenbergh beschikt over een volwaardige 18 holes baan. Naast deze baan is er een kleine baan, Rondje Business genaamd, welke bestaat uit 9 holes met lengtes van 40 meter tot 60 meter. Scherpenbergh ligt prachtig gesitueerd midden in de bossen en heeft een gemoedelijke en prettige sfeer. De banen zijn afwisselend, goed onderhouden en in het gezellige clubhuis geniet u tussendoor van mooie gerechten in een fijne ambiance.

Afstand tot Hotel De Keizerskroon: 22,1 kilometer

Frans van de Laak

"De Keizerskroon, gelegen naast Paleis het Loo in Apeldoorn, heeft een schitterende historie die u voelt tot in de kleinste details van het hotel. Waar vroeger keizers en koningen leefden in weelde geniet u nu van onze uitmuntende service.”

Hoteldirecteur Bilderberg Hotel De Keizerskroon