Van Harte en Lingsma en Bilderberg

Een terugblik op het event van 3 november 2015

Nogmaals hartelijk bedankt voor uw komst naar het Lustrum event van Van Harte en Lingsma op 3 november in Hotel De Bilderberg. Hopelijk heeft u net als wij een geweldige dag gehad! Wij kijken graag terug op dit event aan de hand van een foto impressie en een overzicht van de sprekers.

Wilt u naar aanleiding van dit event contact met Bilderberg? Wij maken gaag kennis met u! Mail naar business@bilderberg.nl of bel +31 (0)317 362266.

Het programma

De verjaardagspartijtjes

Michaël Ferron - Fotograaf en Kunstenaar
Met ruim 30 jaar ervaring weet Michaël als geen ander hoe foto’s de manier van kijken naar jezelf en de dingen om je heen kunnen veranderen. Zijn foto's onderscheiden zich door hun fantasie, humor en onconventioneel gebruik van licht en kleur

Christiaan Triebert - Student War Studies in London, reiziger en fotograaf
Christiaan lift naar oorlogsgebieden, waarbij zijn doorzettingsvermogen een grote rol speelt. Het reizen wordt hem door veel mensen afgeraden, maar hij laat zich niet afschrikken.

Wiro Kuipers - LEGO Serious Play facilitator
Door middel van bouwen met Lego helpt Wiro uiteenlopende organisaties hun doel te (her)ontdekken en dit als leidraad voor hun beslissingen te gebruiken. Hij laat mensen denken met hun handen.

Kevin Raaijmakers - Marketing Manager Indoor bij Philips
In een aantal zalen van Hotel De Bilderberg is een lichtinstallatie waarmee je de kracht van het licht kunt aanpassen. Kevin vertelt over wat licht doet met je opname-vermogen en emotie.

Nadia Zerouali – Culinair auteur, foodstylist en culinair communicatiespecialist
Een van Nadia’s passies is de Arabische keuken. Na jaren van investeren in kennis over deze keuken deelt zij inmiddels met een groot publiek via haar kookboeken haar liefde voor de Arabische keuken .

De sprekers in de plenaire zaal

Host: Marijke Roskam - Dagvoorzitter, presentator en radiomaker bij BNR
Marijke Roskam is presentator van BNR Eyeopeners, BLT en Zakendoen Met. Haar programma’s gaan over innovatie, ondernemerschap, economie, zorg, de arbeidsmarkt en de verhalen achter de headlines.

Arlette Gilbert - Commercieel directeur Bilderberg
Vincent van Harte - Algemeen directeur Van Harte & Lingsma

Irene Koel - Veranderaar, creatief marketeer en docent
Irene stelt dat we onze mentaliteit moeten veranderen om waardevoller te worden in de wereld. Door zelf mee te werken aan de ontwikkeling en strategie van concepten, kun je de uitwerking beter aansturen. Durf te veranderen en durf creatief te zijn.

Paul Stamsnijder - Co-founder De Reputatiegroep
Het belang van reputatie is heel groot, niet alleen voor jezelf maar ook voor je bedrijf. Paul helpt zijn opdrachtgevers om het beste van zichzelf te laten zien en deelt zijn ervaringen.

Rogier Wieland - Animator
Rogier bedenkt en creëert audiovisuele projecten met materialen als papier, karton en hout. Hij begon in de huiskamer, maar inmiddels werkt hij voor bedrijven als Moleskine, Starbucks en Kipling.

Max Christern - Journalist, dagvoorzitter, moderator, journalistiek producer
Na een loopbaan van ruim twintig jaar als journalist bij NRC en Ode heeft Max zelf het heft in handen genomen. Vandaag vertelt hij hoe een column kan leiden tot een boek en het boek weer kan leiden tot de vraag naar een concreet verhaal over hóe leiderschap nu eigenlijk werkt.

Mariska Kret - Assistent professor Cognitieve Psychologie
Wat doet emotie bij het nemen van beslissingen? Hoe herkennen wij emoties bij andere mensen? Mariska vergelijkt emoties bij mensen en mensapen.

Diederick Kraaijeveld - Kunstenaar
Diederick heeft zijn werk als onderzoeksjournalist achter zich gelaten en is zijn droom gaan verwezenlijken. Nu maakt hij portretten met gekleurd sloophout dat hij vindt tijdens zijn reizen. Onlangs is hij met een kunstenaarsvlot vanuit Alabama, via de Chattahoochee rivier, naar de Golf van Mexico gevaren.

Geert Chatrou - Wereldkampioen kunstfluiten en klokkenstemmer
Wereldkampioen kunstfluiten… hoe word je dat? En dan ook nog drie keer! Geert vertelt zijn verhaal en laat ons natuurlijk zijn unieke geluid horen.

De intermezzo's

Joris van de Griendt - Cabaretier en werkzaam bij Van Harte & Lingsma
Joris heeft altijd al gedroomd van cabaret maken. In 2014 heeft hij het ook gedaan en was meteen halve finalist bij het Rotterdamse Cameretten festival.

Viktor Koning - Gitarist, student Conservatorium in Zwolle
Vanaf (zeer) jonge leeftijd voelt Viktor zich aangetrokken tot de gitaar. Op zijn 14de wordt hij aangenomen als Jong Talent aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. In 2015 won Viktor een 2e prijs tijdens het Prinses Christina Concours
 
Peter-Jan Soeters - Dichter en werkzaam bij Van Harte & Lingsma
Peter-Jan heeft bij toeval zijn talent en passie voor dichten ontdekt. Hoe kom je ertoe om dichter te worden?

De organisatoren

Hotel de Bilderberg
Van Harte & Lingsma
PINC conferences (denk aan 10 mei 2016, een absolute aanrader!)