Kasteel Doorwerth Trouwen

  • Tot 350 dinergasten

  • Tot 350 feestgasten

  • Officiële trouwlocatie

  • Overnacht in het hotel

  • Eventplanning

  • Authentieke locatie

Is het ook uw droom om te trouwen in een authentiek kasteel? Over de slotgracht aankomen op de binnenplaats, elkaar het jawoord geven onder de wilgenboom en feesten in de kasteelzaal? Het Koetshuis van Kasteel Doorwerth bij Arnhem biedt als officiële trouwlocatie alles voor een onvergetelijke trouwdag. Trouw in een unieke kasteellocatie vol sfeer, perfecte service en heerlijk eten en drinken. 

Een unieke trouwlocatie

Historisch kasteel vlakbij Arnhem

Bilderberg Kasteel Doorwerth beschikt over 4 prachtige ruimtes voor maximaal 250 receptie-, diner- en feestgasten. Met een uitbreiding van een overkapping van het terras kunnen wij de capaciteit uitbreiden tot maximaal 350 gasten. Ook bij kleinere gezelschappen is de locatie sfeervol en bijzonder. Als officiele trouwlocatie is het mogelijk om ook uw huwelijksvoltrekking op het kasteel plaats te laten vinden. Kies hiervoor bijvoorbeeld voor de statige Ridderzaal, de bijzondere Torenkamer of het naast het kasteel gelegen Koetshuis. Daarnaast is het mogelijk om op de binnenplaats te trouwen of uw glas te heffen.

Zorgen uit handen
Uw bruiloft perfect geregeld? Laat dat maar over aan onze event planner Mariska. Zij zorgt er samen met kasteelheer Floris voor dat het op de mooiste dag van jullie leven aan niets ontbreekt. Zo kunnen we desgewenst uw bloemen, bruidstaart of muzikale ondersteuning voor u regelen. En natuurlijk verzorgen wij uw hapjes, drankjes en diner geheel naar uw wensen. Of u nu buiten wilt trouwen, wilt toasten op het prachtige grasveld met het kasteel als decor, een intiem huwelijksfeest wenst of juist een swingende bruiloft, wij helpen u graag om al uw wensen te realiseren.

Diner en overnachting
Uw overnachting en eventueel die van uw gasten verzorgen wij graag in het nabij gelegen Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. We stemmen uw dag helemaal af op uw wensen, u mag het zeggen. Ook is het mogelijk om hier te genieten van een bijzonder diner.

Kasteelheer Floris

Elke bruiloft wordt door onze Kasteelheer Floris tot in de puntjes geregeld. Hij zorgt er persoonlijk voor dat uw trouwdag perfect verloopt en het de gasten aan niets zal ontbreken. Bij aankomst zal hij jullie verwelkomen, de dag doorspreken en zorgen dat alles gereed staat.

Weddingplanner Mariska

Onze weddingplanner Mariska is een regelaar pur sang. Ze kan goed luisteren en wensen vertalen naar werkelijkheid om te zorgen dat er nog lang over uw romantische bruiloft nagepraat zal worden. 

Highlights

Officiële trouwlocatie

Naast recepties en feesten is het ook mogelijk om elkaar het ja-woord te geven in het kasteel of haar binnenplaats. Vol romantiek en sfeer!

Diner in het kasteel of Trattoria Artusi

Samen eten en genieten. Bijvoorbeeld intiem in het sfeervolle kasteel. Of culinair in het nabijgelegen restaurant Trattoria Artusi van Hotel De Bilderberg.

Spetterend feest in het Koetshuis

Uw dag spetterend afsluiten? Het Koetshuis in het kasteel is ideaal voor kleine en grote partijen. Natuurlijk wordt alles tot in de puntjes door Bilderberg geregeld.

De mooiste dag van hun leven

Zij beleefden hun trouwdag al bij Kasteel Doorwerth

Echt een aanrader

"Geweldige locatie en zeer fijn personeel. Het was een kleine bruiloft met een thema en daar werd op zeer prettige wijze in meegedacht. Qua voorbereiding zeer goed en qua communicatie heel snel. Op de dag zelf was alles precies zo geregeld als vooraf afgesproken en het personeel was vriendelijk, dacht mee waar nodig en zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verlopen is. Echt een aanrader."

Denise - 2022

Een onvergetelijke dag

"We zijn erg tevreden over Kasteel Doorwerth. Alles wat we wilden was mogelijk en ze dachten heel goed mee. Dat maakte het heel fijn om de bruiloft te plannen. De bruiloft zelf voldeed ook aan alle verwachtingen. De bediening was écht heel goed. Daar kregen we ook veel complimenten over van gasten. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. We hebben een onvergetelijke dag gehad."

Dennis & Zoë - 2021