Kasteel Doorwerth Restaurants

MEETINGS OP AFSTAND

We verzekeren u ervan dat ook in deze onzekere tijd het welzijn van onze gasten en onze medewerkers onze hoogste prioriteit blijft. Zoals altijd staan wij voor u klaar, nu en in de toekomst. Helaas hebben wij, vanwege de huidige overheidsmaatregelen, onze dienstverlening moeten aanpassen. De meest actuele informatie voor een onvergetelijke meeting op afstand kunt u vinden via bilderberg.nl/meetinginfo.

Kasteel Doorwerth

Telefoon: +31 (0)26 333 34 20

E-mail: kasteeldoorwerth@bilderberg.nl

Sfeervol dineren in het Middeleeuwse Koetshuis van Kasteel Doorwerth? Bilderberg Kasteel Doorwerth beschikt over 4 prachtige ruimtes voor maximaal 250 receptie-, diner- en feestgasten. Met een uitbreiding van een overkapping van het terras kunnen wij de capaciteit uitbreiden tot maximaal 350 gasten. Ook bij kleinere gezelschappen is de locatie sfeervol en bijzonder. Uw overnachting en eventueel die van uw gasten verzorgen wij graag in het nabij gelegen Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. We stemmen uw dag helemaal af op uw wensen, u mag het zeggen. Ook is het mogelijk om bij het restaurant van Hotel De Bilderberg te genieten van een bijzonder diner.

 

Openingstijden

Openingstijden op aanvraag.

Reserveren

Telefoon +31 (0)26 333 34 20
kasteeldoorwerth@bilderberg.nl

Dineren bij Hotel De Bilderberg

Trattoria Artusi | Julia's Kitchen

Bij Hotel De Bilderberg kunt u terecht voor een heerlijk diner in Italiaanse sferen bij Trattoria Artusi. Wanneer u meer houdt van de Frans Amerikaanse keuken met een knipoog naar de fifties, dan kunt u terecht bij Julia's Kitchen.