Bilderberg Landgoed Lauswolt

Pure ontspanning en ongeëvenaarde klasse komen samen in het best bewaarde geheim van Friesland

Bekijk alle foto's

Omgeving

Friesland is een bijzondere, karakteristieke en bovenal unieke provincie met prachtige landschappen en meren. Zo heeft Friesland een eigen taal en de Friese vlag die meteen te herkennen is. Ook staan meerdere sporten bekend als typisch Fries, denk aan kaatsen, fierljeppen en skûtsjesilen. Beleef de op en top Friese cultuur met haar unieke aspecten!

Even heerlijk tot rust komen

Friesland biedt ultieme rust waar u even kunt ontsnappen van de alledaagse drukte. Geniet van de schitterende en eindeloze landschappen, de talloze meren en knusse dorpen. Ideaal voor een heerlijke wandeling of fietstocht. Friesland heeft maar liefst vier Nationale Parken en twee Nationale Landschappen. Landgoed Lauswolt is gelegen in de prachtige Friese wouden van het beekdallandschap Koningsdiep. Hier ontdekt u authentieke gebieden met een rijke historie en vele streekproducten.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Ervaar de Elfstedentocht zelf

De laatste keer dat deze tocht gehouden werd was het 1997. Zal het dit jaar wel doorgaan?
Zo niet, wees niet getreurd. Naast schaatsend kan deze route ook te fiets, te voet of op allerlei andere manieren afgelegd worden! Met de speciale route kunt u ook de tocht der tochten ervaren.

Leeuwarden

Tijdens een verblijf in Friesland, kan een bezoek aan Leeuwarden natuurlijk niet ontbreken. Het is heerlijk vertoeven in de hoofdstad van de provincie. Om de stad vindt u de ruimte en rust waar Friesland bekend om staat. In de binnenstad zijn er diverse winkels, terrassen en inspirerende bezienswaardigheden. Leeuwarden is dan ook niet voor niets bekroond met de titel leukste winkelstraat van heel Nederland in 2011!

Groningen

Groningen staat bekend als de bruisende Hanzestad van het hoge noorden. U zult elke keer verrast worden door de unieke sfeer en het levendige karakter. Wandel door de binnenstad langs verschillende winkels, gezellige cafés en terrassen. Door Groningen heen kronkelen schitterende grachten en kunt u overal historische panden en pakhuizen bewonderen.

Musea

In de omgeving zijn verschillende musea te vinden. Laat u inspireren in het Fries Museum, dat u laat meenemen in de historie van de Friezen en Friesland. In Groningen bevindt zich het Groninger Museum. Een extrovert en kleurrijk museum met verschillende collecties en presentaties op het gebied van kunst en oudheden.

Golf & Countryclub Lauswolt

De prachtig gelegen 18-holes golfbaan in Beetsterzwaag is ideaal om uw swing te oefenen. Golf & Countryclub Lauswolt is een actieve vereniging die zorgt dat uw verblijf op de golfbaan uniek wordt. Over de golfbaan heerst een weldadige rustige sfeer van het Friese landschap. Na een actieve dag kunt u even heerlijk bijkomen in het restaurant van de club. Waar u terecht kunt voor een kop koffie of thee tot een uitgebreid diner.