Bilderberg Landgoed Lauswolt

Pure ontspanning en ongeëvenaarde klasse komen samen in het best bewaarde geheim van Friesland

Bekijk alle foto's

Luxe vergaderen in Friesland

Telefoon: +31 (0)512 38 41 23 | Email: lauswolt@bilderberg.nl

Ontdek de essentie van rust en luxe op Landgoed Lauswolt. Verborgen in het Friese woud maar op slechts anderhalf uur van Amsterdam, is dit uw locatie voor management meetings, trainingen en exclusieve events.

Marc van Gulick
Hoteldirecteur Bilderberg Landgoed Lauwsolt

             Marc-van-Gulick.png

Zalen en capaciteit

6 exclusieve vergaderruimten tot 170 personen | 65 hotelkamers

 • School opstelling

  • Tot 58 personen
 • Theater opstelling

  • Tot 170 personen
 • U-vorm opstelling

  • Tot 42 personen
 • Diner opstelling

  • Tot 170 personen
 • Carre opstelling

  • Tot 48 personen
 • Cabaret opstelling

  • Tot 80 personen

Luxe vergaderen in Friesland? Een zakelijke conferentie of feestelijke receptie wordt onvergetelijk op Landgoed Lauswolt. Van aankomst tot vertrekt ervaart u hoe ontspannend én inspirerend de gastvrijheid van Lauswolt is. Uitkijkend op het groene landgoed vergaderd u in onze 6 exclusieve vergaderruimten, uiteraard voorzien van alle gemakken. Uw zakelijke bijeenkomst wisselt u af met een voortreffelijke lunch of diner in het hotel of een partij golf op de naastgelegen golfbaan. Dankzij de bijzondere sfeer en hoogstaande service is het landgoed bijzonder geschikt voor directievergaderingen, management meetings en bijzondere events. Het zeer chique Koetshuis in Oud-Engelse landhuisstijl biedt extra privacy. Lauswolt betekent confereren op niveau.

Uitzonderlijke service

Ontspannen vergaderen, heerlijk dineren

On top service

Hoe ver kan service gaan? Landgoed Lauswolt geeft een nieuwe definitie aan gastvrijheid met de Maître B'. Uw persoonlijke contactpersoon die voor en tijdens uw bijeenkomst voor u klaar staat. Alles tot in de puntjes geregeld met een ongeëvenaarde service.

Gastronomie van niveau

Na een inspannende vergadering serveren wij u graag een heerlijk diner in de Heeren van Harinxma. Laat u culinair in de watten leggen door onze witte brigade, na inspanning komt ontspanning!

Vergaderen wordt beleven

bij Bilderberg Landgoed Lauswolt

Uw vergadering bij Landgoed Lauswolt is een vergadering in luxe met uitzonderlijke service. Bovendien biedt Landgoed Lauswolt de mogelijkheid om uw vergadering nog een extra dimensie te geven. Kies uit diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst kosteloos een bijzonder karakter te geven. Klik op onderstaande link om alle mogelijkheden te bekijken.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen: +31 (0)512 38 41 23.

Vergader arrangementen

Ook bieden wij onze volledig verzorgde vergaderarrangementen

Culinair vergaderarrangement

Na de vergadering nodigen wij u uit voor een heerlijk glas Prosecco in onze sfeervolle lounge, om vervolgens aan tafel te gaan in restaurant De Heeren van Harinxma. Hier serveert de zwarte brigade u een verrukkelijk vijfgangendiner inclusief wijnarrangement en tafelwaters. Ter afsluiting geniet u van koffie met huisgemaakte friandises.

Golf en meet arrangement

Combineer uw zakelijke bijeenkomst met een ontspannen rondje golf op één van de mooiste golfbanen van Nederland, de door bossen omgeven 18-holes golfbaan bij het Landgoed.

Service op Bilderberg niveau

Alle faciliteiten en comfort voor een optimale vergadering

Alle faciliteiten

Van high speed Wifi internet tot de klassieke flip-over; de Bilderberg vergaderlocaties bevatten alle faciliteiten voor een zorgeloze vergadering.

Eten en drinken

Nieuwe energie opdoen? Dat doet u met de versgemalen koffie in onze koffiecorner, met gezonde lunch of met diner en ontbijt van niveau.

Maître B'

Persoonlijke service van begin tot eind. De Maître B' staat voor u klaar om persoonlijk uw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en de beste service te garanderen.

  Wat anderen zeggen

  Gastvrijheid

  Hartelijk dank voor de gastvrijheid die onze gasten in Landgoed Lauswolt te zien kregen.

  R. Nolte, Unilever N.V.
   

  Topklasse

  Omdat wij met onze Summercourses elk jaar in verschillende zeer aangename locaties verblijven, denk ik dat ik kan beoordelen dat deze locatie écht topklasse heeft. Dit komt onder andere door de comfortabele kamers, het gerandioze eten en het geweldige personeel.

  Joyce van Delden, NBA Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

  Contact

  Want persoonlijk advies is wel het prettigst

  Geïnteresseerd in een zakelijk verblijf bij Bilderberg Landgoed Lauswolt?
  Neem dan contact op via onderstaand formulier of via +31 (0)512 38 41 23