Golf & Country Club Lauswolt

Uitdagende 18-holes golfbaan bij Landgoed Lauswolt

Golf op Landgoed Lauswolt

Heerlijk golfen in Friesland? In de achtertuin van Bilderberg Landgoed Lauswolt ligt Golf en Countryclub Lauswolt, door Leadingcourses uitgeroepen tot beste golfresort van Nederland. Deze golfbaan bevat een uitdagende  9- en 18-holes golfbaan. De baan maakt twee lussen van elk negen holes en loopt afwisselend door bos en open weide. Verscholen in het bos, geniet u van de weldadige rustige sfeer in het Friese landschap. Voor een actief weekend golfen in combinatie met pure luxe en culinair genieten, bent u bij Bilderberg Landgoed Lauswolt aan het juiste adres.

BIlderberg Golf Arrangement

Speciaal voor u heeft Bilderberg Landgoed Lauswolt een golf arrangement samengesteld, waarbij u naast een greenfee voor de 18-holes golfbaan van Golf en Countryclub Lauswolt kunt genieten van een culinair driegangendiner, een overnachting en ontbijt.

- Overnachting inclusief Het Bilderberg Ontbijt
- Culinair driegangendiner
- Een greenfee 18-holes voor Golf en Countryclub Lauswolt

Dit arrangement is voor meerdere nachten te reserveren. Per nacht dat u verblijft, ontvangt u een greenfee. Deze is geldig op dag nadat u bent overnacht.

vanaf
€409,00
per verblijf met twee personen

Boek nu

Over Golf & Country Club Lauswolt

Heerlijk golfen in het Friese landschap, daarvoor bent u bij Golf en Countryclub Lauswolt in Beetsterzwaag aan het goede adres. Dit golfresort is door Leadingcourses uitgeroepen tot beste golfresort van Nederland! De intimerende eerste afslag op de relatief smalle fairway maakt de golfbaan uniek. In de weldadig rustige sfeer van Beetsterzwaag waar geen enkel verkeersgeluid te horen is, komt u volledig tot rust. De totale lengte van de baan is 6.146 meter maar wanneer u 18 holes speelt loopt u tenminste 10 kilometer, gerekend vanaf de parkeerplaats en terug.

Er zijn vier par 4ʼs die langer zijn dan 400 meter vanaf de heren backtees. Dat is een zeldzaamheid in binnen- en buitenland. Slechts een enkeling zal hier een par maken, gewone stervelingen kunnen blij zijn met een bogey. Heeft u een Clubhandicap, EGA-kaart of een equivalente kaart van een buitenlandse golffederatie, dan bent u van harte welkom op de 18 holes golfbaan.

Over Landgoed Lauswolt

Hotel Landgoed Lauswolt staat bekend om haar persoonlijke service en grenzeloze gastvrijheid. Met een zekere Friese nuchterheid bieden we luxe en ontspanning op het mooiste landgoed van Noord-Nederland. De ruime en unieke hotelkamers bieden comfort en een panoramisch uitzicht over het landgoed. Schaaf uw handicap bij op de naastgelegen 18-holes golfbaan. Of laat u in de watten leggen in ons wellness centre The Art of Beauty by Lauswolt. Bij ons restaurant De Heeren van Harinxma merkt u onze passie voor details pas echt. Met regionale producten, lokale ingrediënten en verrassende composities zorgen we ervoor dat we ook uw smaakpapillen tijdens uw verblijf op Landgoed Lauswolt optimaal in vervoering brengen.

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Bel Landgoed Lauswolt: +31 (0)512 38 12 45
of mail lauswolt@bilderberg.nl

  • Laagste prijs garantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
  • Betaling in hotel
  • Aankomst tot 18.00 uur
  • Checkout tot 11.00 uur

Stuur email