Zomerspecial De Kromme Dissel

Geniet van een viergangendiner inclusief overnachting met ontbijt bij dit sterrenrestaurant

Dit arrangement is helaas verlopen

 • 1 Hotel
 • 1 Nacht
 • 1 Persoon
Vanaf €119,00 Prijsoverzicht per persoon

Al voor het 47e aaneengesloten jaar is restaurant De Kromme Dissel bekroond met een Michelinster en behoort hiermee tot de Nederlandse toprestaurants. Geniet met deze zomerspecial op dinsdag, woensdag en donderdag van een culinair viergangendiner, inclusief overnachting in een comfortabele kamer en Het Bilderberg Ontbijt.

 • Viergangendiner in De Kromme Dissel
 • 1x Overnachting
 • 1x Het Bilderberg Ontbijt
 • Boekbaar voor dinsdag, woensdag en donderdag

Restaurant De Kromme Dissel

Michelinster voor de 47e keer op rij

Restaurant De Kromme Dissel, het enige restaurant in Nederland met al 47 jaar een Michelinster. Sfeervol ondergebracht in een authentieke Oud-Saksische boerderij. Een verfijnde smaak en oog voor detail vindt u niet alleen op de menukaart terug, ook de inrichting en de aankleding van het restaurant zullen u in dit opzicht aangenaam verrassen.

Inhoud Zomerspecial De Kromme Dissel

Culinair genieten inclusief overnachting en Het Bilderberg Ontbijt

Een avond met een heerlijk viergangendiner, wat gevolgd wordt door een overnachting in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland met 's ochtends het beroemde Bilderberg Ontbijt. Tijdens het viergangendiner in De Kromme Dissel ervaart u hoe de koks uw gerechten tot kunst verheven hebben. Pure ingrediënten, verrassende smaken en bijzondere combinaties komen samen in een prachtig opgemaakt bord, omlijst door sfeer en gastvrijheid. Na deze gastronomische avond kunt u volledig ontspannen in het naastgelegen Hotel Klein Zwitserland.

Voordat u tot rust komt in uw stijlvolle Comfortabele kamer, kunt u nog een drankje drinken bij de open haard. Begin de volgende ochtend de dag goed met Het Bilderberg Ontbijt. Een uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere verse broden van Het Vlaamsch Broodhuys, diverse soorten beleg, ontbijtgranen, vruchtensappen en verse eieren. 

 

Pure ingrediënten, verrassende smaken

"Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe combinaties en nieuwe visies op wat klassiek is en eigentijds. Onze inspiratie stopt nooit en komt uit verschillende hoeken. Passie en liefde voor het vak, daar gaat het om. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze leveranciers. De drive om het allerbeste vlees te krijgen en de smakelijkste groenten en fruit te telen, is van grote invloed op de kwaliteit van ons werk. De rode draad in De Kromme Dissel zijn de vier elementen aandacht, beleving, oorsprong en gevoel."

Tonny Berentsen, Chef de Cuisine De Kromme Dissel

Hotel Klein Zwitserland

Vlakbij Arnhem ligt het in chaletstijl gebouwde Hotel Klein Zwitserland. Een kleinschalig en charmant hotel met 71 kamers midden in de natuur. Wandelen, fietsen of winkelen in de mooie stad Arnhem, het kan allemaal. Vlak naast het hotel ligt de golfclub Het Heelsumse Veld. Als u lekker binnen wilt blijven, bieden de sauna en het overdekt zwembad u daar alle gelegenheid toe. 

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag.

Bel Hotel Klein Zwitserland: 0317 - 313 118
Of mail: klein-zwitserland@bilderberg.nl 

 • Laagste prijsgarantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
 • Betaling in hotel
 • Aankomst tot 18.00 uur
 • Checkout tot 11.00 uur