Route de Côte d'Azur Arrangement

Overnachting inclusief ontbijt en Frans vijfgangendiner in Restaurant De Kersentuin tijdens de Côte d'Azur weken t/m 24 maart.

Dit arrangement is helaas verlopen

  • 1 Hotel
  • 1 Nacht
  • 2 Personen
Vanaf €239,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Ontdek van 5 tot en met 24 maart dé hotspot van Amsterdam tijdens de Côte d'Azur weken in het Garden Hotel. Verblijf in het hart van het levendige Amsterdam en geniet van een heerlijk vijfgangendiner in De Kersentuin en overnachting inclusief ontbijt .

  • 1x overnachting
  • 1x Het Bilderberg Ontbijt
  • Culinair vijfgangendiner in De Kersentuin

Casual Dining op niveau

Beleven, proeven en ontmoeten bij Restaurant De Kersentuin

De Kersentuin in het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam is een volledig vernieuwd restaurant met een beroemde geschiedenis van meer dan 30 jaar. Nu is het restaurant opnieuw uitgegroeid tot de absolute hotspot in Amsterdam, waar tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang van Aan de Poel de regie over de keuken voert. En dit is zeker te merken. Al uw zintuigen worden beloond met smaakvolle gerechten in een bijzondere presentatie.

Culinair arrangement met vijfgangendiner met overnachting

Tijdens het Route de Côte d'Azur Arrangement verblijft u in een Royale Deluxe kamer in het Bilderberg Garden Hotel. Verken vanuit ons centraal gelegen hotel onze hoofdstad Amsterdam of bezoek een van de nabijgelegen musea op het Museumplein, met het Rijksmuseum, het Van Gogh en het Stedelijk Museum. 's Avonds ontvangen wij u voor een verrassend vijfgangendiner samengesteld door onze tweesterren Michelin chef.

Maar ook bij het ontbijt is het genieten: het beroemde Bilderberg Ontbijt bestaat onder andere uit diverse broden van het Vlaams Broodhuys, vers fruit, vruchtensappen, smoothies en scrambled eggs.

Opgenomen in Lekker 500

Restaurant De Kersentuin is opgenomen in de Lekker 500, de gids met de 500 beste restaurants van Nederland.

Gault Milau

Gault&Milau, de restaurantgids voor de beste hotels en restaurants van Nederland, waardeert De Kersentuin met 13 punten.

Stefan van Sprang

Tweesterren Michelin chef Stefan Van Sprang is consulting chef van ‘De Kersentuin’. Chefkok Patrick Kessler is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de keuken. Samen met het team van De Kersentuin zorgen zij voor een verrassende kaart en gerechten met indruk. Onze sommelier adviseert u graag over bijpassende wijnen.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Bel het Garden Hotel: +31 (0)20 570 56 00
Of mail: garden@bilderberg.nl

  • Laagste prijs garantie
  • Geen reserveringskosten
  • Aankomst vanaf 15:00 uur
  • Checkout tot 12.00 uur

Boek nu