Paleis Het Loo Arrangement

2x overnachting inclusief ontbijt en entree Paleis Het Loo

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 • 1 hotel
 • 2 nachten
 • 2 personen
Vanaf €103,00 Prijsoverzicht per persoon

Een bezoek aan Paleis Het Loo in Apeldoorn combineren met een heerlijke hotelovernachting? Dat kan met het Paleis Het Loo Arrangement van Hotel De Keizerskroon. Verblijf in het sfeervolle hotel direct naast het paleis en geniet van een koninklijke gastvrijheid. Nu twee nachten inclusief ontbijt, entree voor Paleis Het Loo en toegang tot de paleistuinen.

 • 2x overnachting
 • 2x Het Bilderberg Ontbijt
 • Entree Paleis Het Loo en Paleistuinen
 • Toegangsbewijs voor het Paleispark

Verblijf bij Hotel De Keizerskroon

8.1 rating

Hotel De Keizerskroon

Apeldoorn

Sfeervol hotel direct naast Paleis Het Loo in Apeldoorn. Gekozen tot Hotel van het Jaar. Geniet van lokale gerechten of ontspan in het zwembad.

Meer informatie

Vanaf Prijsoverzicht € 110,00 per persoon

Bekijk beschikbaarheid

Ontdek Paleis Het Loo

Paleis Het Loo in Apeldoorn mag zich één van de mooiste paleizen van Nederland noemen. Het 17e eeuwse paleis diende 300 jaar lang als Koninklijk Paleis, en werd in 1984 opengesteld voor publiek. De prachtig ingerichte vertrekken vol historie en de uitgestrekte paleistuinen geven een goed beeld van de drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Daarnaast zijn er regelmatig inspirerende collecties en tentoonstellingen te zien. Samen maken zij dat Paleis Het Loo een bezienswaardigheid is die u bezocht moet hebben! Hotel De Keizerskroon, gelegen direct naast het paleis, diende lange tijd als herberg van het paleis, waarbij gasten van de koning in de herberg verbleven. 

Lees meer over Paleis Het Loo

Paleis Het Loo Arrangement

Met het Paleis Het Loo Hotelarrangement van Hotel De Keizerskroon geniet u van een koninklijk verblijf. Hotel De Keizerskroon ligt direct naast Paleis het Loo en dichtbij het chique centrum van Apeldoorn. Met twee overnachtingen heeft u alle tijd om naast een bezoek aan Paleis Het Loo ook Apeldoorn te verkennen. 

U overnacht op een comfortabele en moderne kamer. Keizerlijk ontwaken doet u tijdens Het Bilderberg Ontbijt. Daar heeft u de keuze uit een uitgebreid ontbijtbuffet, met onder andere versgebakken broden van het Vlaamsch Broodhuys, een selectie kazen en vleesbeleg, vers fruit, ontbijtgranen en natuurlijk een versgekookt ei. 

Een bezoek aan Paleis Het Loo, tot eind jaren 60 persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina, mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf in De Keizerskroon. De entreekaartjes hiervoor ontvangt u tijdens check in van het hotel. Geniet na een heerlijke dag bij de open haard van de recent gerenoveerde Kingstreet lounge of kom volledig tot rust in de wellness van het hotel.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor een overzicht van de prijzen per nacht voor twee personen. In de kalender selecteert u uw aankomst en vertrekdatum. Het Paleis Het Loo Arrangement is op basis van twee nachten - drie dagen. 

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag! Neem contact op via 055 - 521 77 44 of keizerskroon@bilderberg.nl.

 • Beste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
 • Geen credit card nodig - u betaalt pas in het hotel

Boek nu