Openluchtdiner

Uniek driegangendiner in de tuin van Hotel De Buunderkamp

Dit arrangement is op dit moment niet boekbaar.

  • hotels
Vanaf €- Prijsoverzicht

Een warme zomeravond in een bosrijke tuin, een heerlijk driegangendiner aan een grote boomstamtafel en veel gezelligheid. Tussen de gangen door geniet u van een optreden van zangeres DO. Hoe fijn kan de zomer zijn! Vier zaterdag 24 juni de langste avond van het jaar bij Hotel De Buunderkamp in Wolfheze.

  • Zaterdag 24 juni
  • Driegangendiner in tuin
  • Openluchtconcert van DO
  • Overnachting in comfortabele hotelkamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

Uniek openluchtdiner

Reserveer nu uw plek aan onze boomtafel tijdens het unieke openluchtdiner op zaterdag 24 juni met optreden van zangeres DO, culinair driegangendiner, ontspannen overnachting en uitgebreid ontbijt.

Vanaf
€132,50
Per persoon

Reserveer nu

Welkom bij De Buunderkamp!

Verscholen in de bossen van de Veluwe bij Arnhem ligt Hotel De Buunderkamp. Een gastvrij hotel met 20 hectare eigen bosgebied, gezellige lounge en zwembad met sauna.

Culinair genieten

Een unieke kans om in de buitenlucht te genieten van een culinair driegangendiner. Smaakvolle gerechten uit het seizoen, passende wijnen en bijzondere gesprekken staan op het menu!

Optreden van DO

Hoe vaak kan je tijdens een diner genieten van een live optreden van een van de beste zangeressen van Nederland? Speciaal voor het Openluchtdiner komt DO haar mooiste liedjes vertolken.

Optreden van DO

DO heeft een rijke zang- en tv carrière, met nationale en internationale successen. Tijdens het unieke buitenconcert brengt DO, naast liedjes van haar nieuwe album, uiteraard ook een aantal nummers van haar eerdere werk ter gehore. Benieuwd naar haar nieuwste single 'Nooit meer een ander' of één van haar andere nummers?

Reserveren zonder overnachting?

Voor €67,50 geniet u van een driegangendiner (buiten) en het concert van DO. Neem voor het reserveren contact op met:

Hotel De Buunderkamp
T: 026 482 11 66
E: buunderkamp@bilderberg.nl

  • Het buitenconcert van DO vindt doorgang bij minimaal 100 personen. U ontvangt na 1 juni 2017 bericht of het concert definitief plaats gaat vinden.

Reserveer nu