Fietsen langs de IJssel

Dit arrangement is op dit moment niet boekbaar.

  • hotels
Vanaf €- Prijsoverzicht

De levendige combinatie van cultuur en natuur in Zwolle ontdekt u vanuit Bilderberg Grand Hotel Wientjes. De vele dijken en weidse uitzichten bepalen het beeld van deze waterrijke omgeving. Vanuit het hotel heeft u de keuze uit verschillende routes die u naar wens kunt aanpassen. Kiest u voor natuur of trekt u door het gezellige centrum van Zwolle?

  • 1x overnachting in reguliere kamer
  • 1x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1 x dag fietshuur inclusief fiets- en wandelroutes
  • Stadsplattegrond en informatie over Zwolle
  • Energierijke lekkernij voor onderweg
  • Portie bitterballen in ons Grand Café

Fietsen langs de IJssel Arrangement

1x overnachting inclusief ontbijt en fietshuur

Met het Fietsen langs de IJssel arrangement overnacht u in het sfeervolle Grand Hotel Wientjes. U overnacht op een comfortabele en moderne kamer en de volgende ochtend begint u de dag goed met Het Bilderberg Ontbijt. Daar heeft u de keuze uit onder andere versgebakken broden van het Vlaamsch Broodhuys, een selectie kazen en vleesbeleg, vers fruit, ontbijtgranen en natuurlijk een versgekookt ei. 

Bewonder de levendige omgeving van Zwolle op de fiets inclusief fietsroutes en een energiepakket voor onderweg. De verrassende route beschikt over een diversiteit aan natuur met vele dijken en weidse uitzichten. Geniet bij terugkomst van uw fietstocht van een heerlijke portie bitterballen, bij mooi weer op ons gezellige terras.

Grand Hotel Wientjes

Grand Hotel Wientjes, met haar intieme en klassieke uitstraling, is een ware ontmoetingsplek in het hartje van de historische stad Zwolle. De persoonlijke aandacht, waar u behoefte aan heeft tijdens uw dagje uit in de stad, zullen wij versterken en verlengen tijdens uw verblijf in ons authentieke hotel.

Uitgebreid ontbijtbuffet

Het Bilderberg Ontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Het uitgebreide assortiment bestaat uit diverse ambachtelijke broden van het Vlaamsch Broodhuys, verschillende zoete broodjes, een rijke keuze aan beleg en warme American pancakes. De bijzondere jams van Tlant, zonder geraffineerde suikers, zijn een favoriete keuze van onze gasten. Daarnaast geniet u van vers gesneden fruit, zuivel en een variatie aan warme gerechten.

Grand Café

Voor een heerlijke lunch, kop koffie en thee of een goed glas wijn met smakelijke hapjes bent u van harte welkom in het Grand Café van het hotel. De knusse ambiance in het café creëert het gevoel van thuis komen. Het café wordt dan ook wel de huiskamer van Wientjes genoemd.

Omgeving Zwolle

Ontdek per fiets de levendige combinatie van cultuur en natuur in Zwolle. Vanuit het hotel heeft u de keuze uit verschillende routes die u naar wens kunt aanpassen met verschillende knooppunten. De stad biedt voldoende mogelijkheden voor een perfect en ontspannen dagje uit.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over deze Buitenkans of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Telefoon: +31 (0)38 425 42 54
E-mail: wientjes@bilderberg.nl

  • Laagste prijs garantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst

Boek direct