Escoffier weken bij Restaurant The Park

Een exclusief diner door zes sterrenchefs van Bilderberg

Dit arrangement is helaas verlopen

  • hotel
Vanaf Prijsoverzicht

Altijd al de Sterren willen proeven? Dan is dit je kans! Van 13 t/m 23 november vindt de Escoffier Week plaats bij Restaurant The Park - Inspired by Erik van Loo. Zes sterrenchefs van Bilderberg brengen een ode aan Auguste Escoffier; de grondlegger van de Franse keuken. Hun favoriete Escoffier gerechten staan speciaal voor u op onze kaart.

  • 1x overnachting
  • 1x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1x Driegangen Escoffier Diner
  • Gratis Wifi

Restaurant The Park

Culinair genieten in het hart van Rotterdam

The Park – Inspired by Erik van Loo is recent geopend in het Parkhotel en nu al winnaar van de AD Gouden Pollepel competitie van het Algemeen Dagblad. Met een score van 8,7 is The Park het hoogstbeoordeelde restaurant van Rotterdam.  Geïnspireerd door topchef Erik van Loo staat restaurant The Park dan ook voor culinair genieten: hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud met een speelse twist.

Culinair driegangen Escoffier diner inclusief overnachting

Tijdens de Escoffier weken bij Restaurant The Park - Inspired by Erik van Loo geniet u van een heerlijk driegangendiner om aansluitend te overnachten in een comfortabele hotelkamer in het Bilderberg Parkhotel Rotterdam. Ontdekt de ode die onze chefs brengen aan Auguste Escoffier tijdens deze spectaculaire avond. De volgende dag begint goed met het beroemde Bilderberg Ontbijt wat onder andere bestaat uit diverse broden van het Vlaams Broodhuys, vers fruit, vruchtensappen en smoothies, scrambled eggs en diverse vleeswaren. Daarna kunt u vanuit ons centraal gelegen hotel de stad of het nabijgelegen Museum Boijmans van Beuningen bezoeken.

Auguste Escoffier

Bekend vanwege culinaire genialiteit, het indelen van gerechten en het organiseren van een keukenbrigade wordt er tijdens de Escoffier weken een ode gebracht aan de Franse chef kok Auguste Escoffier. Hij werd bekend door zijn boek "Le Guide Culinaire" waar recepten als Tournedos Rossini en Crêpe Suzette zijn opgenomen.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Bel het Parkhotel: 010 436 3611
Of mail: parkhotel@bilderberg.nl

  • Laagste prijs garantie
  • Geen reserveringskosten
  • Gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst
  • Betaling in hotel
  • Aankomst tot 18.00 uur
  • Checkout tot 11.00 uur

Boek nu