Jubileum Arrangement Zwolle

Wientjes bestaat 90 jaar en dat vieren wij graag met u. Geniet van een overnachting inclusief ontbijt en een driegangendiner inclusief wijnarrangement.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 • 1 hotel
 • 1 nacht
 • 2 personen
Vanaf €199,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Verblijf met het Jubileum Arrangement Zwolle voordelig in de prachtige hanzestad Zwolle bij Grand Hotel Wientjes. Het hotel bestaat 23 november 90 jaar en daarom hebben wij speciaal voor u een Jubileum Arrangement samengesteld. De locatie van het hotel is ideaal: u loopt zo het centrum in waar u een bezoek kunt brengen aan het oude historische centrum van Zwolle. Als de stad u genoeg heeft geïnspireerd, kunt u in het hotel uitrusten en uw culinaire hart ophalen tijdens een driegangendiner in Restaurant W, inclusief wijnarrangement.

 • 1x Overnachting
 • 1x Het Bilderberg Ontbijt
 • Culinair driegangendiner
 • Wijnarrangement
 • Goodiebag

Wientjes bestaat 90 jaar

Het hotel kent een rijke historie met prachtige verhalen, en deze delen wij graag met u. Speciaal voor dit jubileum interviewde Bilderberg medewerkers Ineke en Ebo, vaste gasten en de laatste hoteldirecteur die de achternaam Wientjes droeg, Frans junior.

Over Grand Hotel Wientjes

Ontdek de authentieke sfeer van dit Grand Hotel, waar gastvrijheid tot ambacht verheven is. Bezoek het oude historische centrum van Zwolle en ontdek de vele oude gebouwen die deze Hanzestad lief heeft. In onze comfortabele hotelkamers komt u helemaal tot rust. U zult al snel merken, aankomen bij Hotel Wientjes is thuis komen.

Uitgebreid ontbijtbuffet

Het Bilderberg Ontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Het uitgebreide assortiment bestaat uit diverse ambachtelijke broden van het Vlaamsch Broodhuys, verschillende zoete broodjes, een rijke keuze aan beleg en warme American pancakes. De bijzondere jams van Tlant, zonder geraffineerde suikers, zijn een favoriete keuze van onze gasten. Daarnaast geniet u van vers gesneden fruit, zuivel en een variatie aan warme gerechten.

Kamers

Kies met het Culinair Arrangement Zwolle voor de klasieke tweepersoonskamer, of ga voor de luxe executive hotelkamer. Deze kamers beschikken over een Twin of Kingsize bed, een Nespressoapparaat en een Bluetooth geluidsinstallatie. Alle kamers bieden uiteraard gratis Wifi.

Restaurant W

Restaurant W laat u de culinaire genoegens van het leven ervaren. Van een eenvoudige snelle lunchsalade tot een uitgebreidere zakenlunch, en van een borrel of luxe diner; iedereen kan bij ons terecht. De keukenbrigade staat onder leiding van chef de cuisine Daiël van Lente, die de gerechten op de menukaart heeft samengesteld met passie voor pure smaken.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!

Bel Grand Hotel Wientjes: 038 425 42 54
Of mail wientjes@bilderberg.nl

 

 • Laagste prijsgarantie
 • Check-in vanaf 16:00 uur
 • Check-out tot 11:00 uur

Boek nu