Bilderberg Zomerbeleving

Verblijf deze zomer drie nachten in één van onze 11 hotels

Dit arrangement is op dit moment niet boekbaar.

  • 11 hotels
  • 3 nachten
  • 2 personen
Vanaf €269,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Laat u deze zomer extra verwennen tijdens de Bilderberg Zomerbeleving. Verblijf drie nachten inclusief ontbijt in één van onze prachtige 11 hotels. Maak uw verblijf extra bijzonder en kies bijvoorbeeld voor een late check-out of geniet op het terras van een heerlijk glas wijn met een bittergarnituur.

  • 3 x overnachting in een sfeervol hotel
  • 3 x Het Bilderberg Ontbijt
  • Keuze uit 11 hotels (Jan Luyken doet niet mee)
  • Beschikbaar tot 30 augustus 2019

Verblijf bij Hotel De Bovenste Molen

8.5 rating

Hotel De Bovenste Molen

Venlo

Ontdek de Limburgse gastvrijheid! Gelegen in bosrijke omgeving bij Venlo en ideaal voor ontspanning of shoppen. Bevat een wellness centre.

Meer informatie

Vanaf Prijsoverzicht € 293,00 per verblijf met 2 personen

Bekijk beschikbaarheid

Of kies uit een van de overige hotels

Bilderberg Zomerbeleving Arrangement

3 x overnachting inclusief ontbijt

Ontspan deze zomer in een bosrijke omgeving, sfeervolle stad of aan de kust en geniet elke ochtend van Het Bilderberg Ontbijt. Klinkt u dat ook heerlijk in de oren?

Met het Bilderberg Zomerbeleving Arrangement verblijft u drie nachten inclusief ontbijt in één van onze 11 hotels vanaf € 269,00 per verblijf met twee personen. Het Bilderberg Zomerbeleving Arrangement loopt tot 30 augustus 2019. 

Uitgebreid ontbijtbuffet

Het Bilderberg Ontbijt geeft u een veelzijdige start van de dag. Het uitgebreide assortiment bestaat uit diverse ambachtelijke broden van het Vlaamsch Broodhuys, verschillende zoete broodjes, een rijke keuze aan beleg en warme American pancakes. De bijzondere jams van Tlant, zonder geraffineerde suikers, zijn een favoriete keuze van onze gasten. Daarnaast geniet u van vers gesneden fruit, zuivel en een variatie aan warme gerechten.

Luxe en comfort

In het hotel komt u helemaal tot rust. De meeste hotels beschikken over een gezellige hotelbar en restaurant, een binnenzwembad, sauna of fitness. Diverse hotels hebben daarnaast een Wellness Centre waar u kunt genieten van beautybehandelingen.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u vragen over dit arrangement of uw reservering? Wij helpen u graag. Neem contact op met het hotel van uw keuze. 

  • Laagste prijsgarantie
  • Geen reserveringskosten
  • U betaalt in het hotel

Boek nu