Airborne Arrangement

Indrukwekkende fietstocht inclusief overnachting, diner en Airborne Museum

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

 • 4 Hotels
 • 2 Personen
Vanaf €129,00 Prijsoverzicht per verblijf met 2 personen

Met het Airborne Arrangement bent u verzekerd van een indrukwekkend verblijf. Breng een bezoek aan het Airborne Museum in Oosterbeek waar u alles verteld wordt over de Slag om Arnhem. Maak ook gebruik van de Airborne fietsroute, hier volgt u het pad dat de geallieerden bewandelden tijdens de bevrijding van Europa. Verblijf 1, 2 of 3 nachten inclusief Het Bilderberg Ontbijt en een driegangendiner.

 • 1, 2 of 3 x overnachting
 • 1, 2 of 3 x Het Bilderberg Ontbijt
 • Driegangendiner
 • 1 dag fietshuur
 • 1 x Airborne fietsroute
 • 1 x entree Airborne Museum

Fiets de route

van de bevrijders

Fiets met de Airborne Fietsroute door de prachtige natuur van de Veluwe rondom Oosterbeek en Arnhem of Apeldoorn. De route brengt u langs belangrijke historische punten uit de bevrijding van Europa. Zo gaat u even terug in de tijd terwijl u geniet van weelderige bossen, uitgestrekte velden en gezellige dorpjes.

Met het Airborne Arrangement verblijft u in één van de gastvrije Bilderberg Hotel op de Veluwe. U kunt kiezen uit het statige Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, het intieme Hotel Wolfheze in Wolfheze, het in het bos gelegen Hotel De Buunderkamp in Wolfheze, het gastvrije Hotel Klein Zwitserland in Heelsum of Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn, gelegen naast Paleis Het Loo. Bij ieder hotel verblijft u op een comfortabele hotelkamer en maakt u gratis gebruik van de beschikbare faciliteiten zoals een binnenzwembad en sauna. Daarnaast geniet u van een heerlijk driegangendiner en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Kies uw hotel

Bezoek het Airborne Museum

Uw Airborne Arrangement is inclusief toegang tot het Airborne Museum ´Hartenstein´ in Oosterbeek. Dit monumentale pand was tijdens de slag om Arnhem in 1944 het Britse hoofdkwartier. In het museum krijgt u door middel van een collectie authentieke wapens, documenten en beelden een indrukwekkend beeld van operatie Market Garden.

Culinair genieten

Tijdens uw fietsarrangement verwent Bilderberg u graag met een heerlijk culinair driegangendiner in uw hotel. Speciaal voor u bereid door onze chefkok met gebruik van verse ingrediënten uit het seizoen. ´s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtfuffet voor u klaar met onder andere brood van het Vlaamsch Broodhuys, ontbijtgranen, vruchtensappen en diverse belegsoorten.

Fietshuur met fietsroutes

Tijdens het Airborne Arrangement heeft u één dag de beschikking over comfortabele fietsen. Daarnaast ontvangt u de Airborne fietsroute, waarmee u moeiteloos de omgeving per fiets verkend. Tijdens de route kunt u stoppen bij ´luisterplekken´, waar u via een luisterspel het indrukwekkende verhaal van de bevrijding verteld wordt.

Hulp nodig bij uw reservering?

Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag! Neem telefonisch contact op met het hotel van uw keuze.

 • Laagste prijs garantie
 • Geen reserveringskosten
 • Gratis annuleren tot 48 uur voor aankomst
 • Geen credit card nodig - u betaalt in het hotel

Boek nu