375 jaar De Keizerskroon

Ontvang een Sisi arrangement bij uw zakelijke reservering

Ontdek Sisi in Paleis Het Loo

Gratis tweedaags Sisi arrangement bij uw zakelijke reservering

Hotel De Keizerskroon bestaat 325 jaar! Ter ere van dit jubileum ontvangt u bij een meerdaagse vergaderbijeenkomst met een minimale waarde van € 3250,00 een luxe, tweedaagse Keizerin Sisi arrangement. Inclusief overnachting, ontbijt en toegang tot de tentoonstelling 'Sisi; Sprookje en werkelijkheid' voor twee personen.

Keizerin sisi arrangement

  • Ontvangst met koffie of thee en Loo-flikken
  • Overnachting op een Comfort kamer
  • Het Bilderberg Ontbijt
  • Aperitief met bittergarnituur in Grand Café ‘1689’
  • Entreebewijs voor Paleis Het Loo en tentoonstelling 'Sisi; Sprookje & werkelijkheid’
  • Vrij gebruik zwembad, sauna en fitness
Ter waarde van
€175,00
per persoon

Reserveren?

Neem contact met ons op!

Plan ook uw zakelijke bijeenkomst bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Geniet van de voortreffelijke service van uw persoonlijke Mâitre B' en de uitgebreide faciliteiten van onze vergaderruimtes. Neem contact op voor meer informatie via keizerskroon.reservation@bilderberg.nl of bel 055 521 7744.

De tentoonstelling ‘Sisi; sprookje & werkelijkheid’ is te bezoeken van 10 april tot en met 27 september 2015. Op maandag is Paleis Het Loo gesloten. Indien u arriveert voor 10 april 2015 ontvangt u een regulier entreebewijs voor Paleis Het Loo en tevens een entreebewijs voor het CODA Museum te Apeldoorn.


Deze actie is geldig bij definitief en nieuw geboekte meerdaagse bijeenkomsten tot uiterlijk maart 2016. Per reservering wordt maximaal één arrangement cadeau gegeven.