logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel De Keizerskroon Apeldoorn

Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn
Phone
+31 55 521 77 44
Fax
+31 55 521 47 37

War Horse

Speciaal voor u hebben Bilderberg Parkhotel Rotterdam en Bilderberg Hotel De Keizerskroon twee arrangementen rondom de musical War Horse samengesteld. 

from € NaN per person

War Horse vertelt het indrukwekkende verhaal van de jongen Albert, wiens geliefde paard Joey verkocht wordt om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Een opmerkelijk verhaal over vriendschap en moed dat mede verteld wordt door middel van baanbrekend poppentheater van de Zuid-Afrikaanse Handspring Puppet Company, waarin levensgrote ademende en galopperende paarden tot leven worden gebracht op het toneel.

Eens in de zoveel jaren, vindt er een ontmoeting plaats waarover generaties lang verteld wordt. Een ontmoeting die ogen opent, vijanden dichter bij elkaar brengt en vreemden met elkaar verbindt. Het verhaal van War Horse is gebaseerd op de roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford en gemaakt in samenwerking met The Handspring Puppet Company.

Tijdens het Holland Festival vormt Koninklijk Theater Carré op 14 juni het decor voor de Nederlandse première van War Horse. War Horse is o.a. te zien in Apeldoorn in Theater Orpheus en in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Bilderberg Hotel De Keizerskroon en het Bilderberg Parkhotel stelde twee arrangementen voor u samen waarbij u o.a. geniet van een overnachting met Het Bilderberg Ontbijt, een tweegangendiner voor de voorstelling, eersterangs kaarten voor War Horse en na de musical geniet u in de lounge van het hotel van een dessert, kaasplank of koffieservies. U kunt ook kiezen voor een arrangement zonder diner en dessert.

Voorwaarden voor Hotel De Keizerskroon:

  • Uw reservering is pas definitief na ontvangst van een bevestiging van het hotel.
  • Er zijn slechts een beperkt aantal arrangementen beschikbaar.
  • Dit arrangement is helaas niet te wijzigen en / of te annuleren.
  • Minimaal 2 en maximaal 8 kaarten per reservering.
  • Voor de voorstellingen in Orpheus Apeldoorn gelden de volgende meerprijzen.
  • Voorstellingen op donderdag- en zondagavond: € 10 per persoon
  • Voorstellingen op vrijdagavond en zaterdagmiddag: € 20 per persoon
  • Voorstellingen op zaterdagavond en zondagmiddag: € 30 per persoon
  • Graag uw voorkeur voor de voorstellingsdag tijdens het reserveren vermelden in het veld ‘opmerkingen’.