logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Parkhotel Rotterdam Rotterdam

Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam
Telefoon
010 436 36 11
Fax
010 436 42 12

Kaart

printBeschrijving

Openbaar Vervoer

Centraal Station Rotterdam

Uitgang Rotterdam Centrum, busstation oversteken en rechtuit Westersingel volgen, 5 minuten lopen of tramlijn 7 nemen van het station (zie plattegrond).

Met de auto

Vanuit Utrecht

Via de A20 richting Rotterdam. Bij knooppunt Terbregseplein via de A16 richting Dordrecht. Neem afrit 25 Centrum. Richting Centrum via de Maasboulevard (rivier is aan uw linkerhand) 4 km. Rechtsaf bij reclamebord Parkhotel (op de brug). Na het tweede reclamebord Parkhotel linksaf de Westblaak op. Bij het tweede stoplicht links op de hoek ligt het Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Vanuit Schiphol / Den Haag / Rotterdam Airport (A4)/A13)

Via de A4/A13 richting Rotterdam. Bij het Kleinpolderplein de afslag Rotterdam Centrum nemen. Bij het tweede stoplicht rechtsaf, borden Maastunnel volgen via de 2 km lange tunnel tracé. Bij het verkeersbord Centrum/ Erasmus Medisch Centrum (3e stoplicht) linksaf. Bij het tweede stoplicht ligt aan uw rechterhand het Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Vanuit België / Breda / Dordrecht (A16)

Via de A16 richting Rotterdam. Volg eerst Ring Oost, Utrecht, dan afrit 25 Rotterdam Centrum/Capelle a/d IJssel, dan Centrum. Volg Maasboulevard (de rivier is aan uw linkerhand) 4 km. Rechtsaf bij reclamebord Parkhotel (op de brug). Na het tweede reclamebord Parkhotel, linksaf de Westblaak op. Bij tweede stoplicht links op de hoek ligt het Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Parkeren
  • Onze parkeerplaats beschikt over 24/7 cameratoezicht. Hotelgasten kunnen hiervan gebruik maken tegen betaling. Parkeerplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid. Helaas is het niet mogelijk om parkeerplaatsen te reserveren. Toegang tot de parkeergelegenheid wordt verschaft door middel van een slagboom. Om de parkeergelegenheid te verlaten dient men vooraf een uitrijdmunt te kopen bij de receptie van het hotel. Het tarief bedraagt € 19,50 per dag voor hotelgasten.

  • Indien er geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn kunnen de gasten gebruik maken van de Westblaak parkeergarage, gelegen aan de Westblaak / Hartmanstraat op slechts enkele minuten loopafstand van het Bilderberg Parkhotel. Aan de receptie van het hotel zijn eveneens uitrijdkaarten voor de Westblaak parkeergarage te verkrijgen. Het speciale tarief bedraagt € 18,50 per dag.