logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch Zeist

Arnhemse Bovenweg 31, 3708 AA Zeist
Telefoon
030 692 66 66
Fax
030 692 66 00

Tot in de details geregeld

"We zouden alles zo weer over doen"

Zo hebben wij het beleefd, onze huwelijksdag bij Bilderberg kasteel ’t Kerkcebosch in Zeist.

Op 19 oktober 2013 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven in Kasteel Kerckebosch, te Zeist. Een dag waar we naar toe hebben geleefd en die meer dan voldaan heeft aan de verwachtingen. We kunnen zelfs zeggen dat de dag de verwachtingen overtroffen heeft.

We hadden besloten dat wij onze trouwdag op 1 locatie wilde, waar de romantiek en natuur het decor moesten zijn. Dit vonden wij bij Kerckebosch. Daar het herfst was zorgde de natuur voor een mooi kleurspel en doordat de temperatuur niet te warm en niet te koud was, was het zeer aangenaam.

Nadat wij elkaar om 12uur in de middag voor het eerst hadden gezien, gingen wij met de gehele familie lunchen. Heerlijk, tot in de kleinste details was er gedacht aan de romantiek (komkommers in hartvorm op de sandwiches). Daarop volgde de fotosessie. De locatie leent zich uitstekend voor binnen- en buitenfoto's. Toen was het tijd voor de ceremonie. Een intieme zaal waar wij alle vrienden en familie een plaats konden geven. Na de ceremonie hadden wij een bescheiden receptie die door de aankleding en de catering niet echt meer bescheiden was te noemen. Als finale sloten wij de dag af met een diner voor 30 personen. Wat geweldig was dat, met onze eigen muziekkeuze op de achtergrond genieten van, naar onze mening, een sterrendiner en wij zijn echt wel wat gewend. Aan een ieder die dieetwensen had doorgegeven was gedacht. De bediening was plezierig en uitermate beleefd dit zorgde ervoor dat het geheel nog koninklijker aandeed. Zonder op de klok te kijken sloten we het diner om 00:30 uur af. Als pas getrouwd stel hebben wij de nacht doorgebracht in de bruidssuite. Je waant je dan koning en koningin in het torentje van Kerckebosch. Het ontbijt werd de volgende ochtend op de kamer gebracht waar wij nog genoten hebben van het heerlijke brood van het Vlaamsch Broodhuys en al het andere lekkers.

Hopelijk geeft ons verhaal weer dat wij genoten hebben en er geen moment over zouden twijfelen alles zo weer over te doen en geen detail te veranderen.

Dank alle medewerkers van het Kasteel Kerckebosch, gelukkig hebben we de foto's nog!

Matthias en Paula Vermeijs

Meer ervaringen

Trouwinformatie

Ja, ik wil graag informatie ontvangen.

(dd-mm-yyyy)

De velden met een * zijn verplicht.

Faciliteiten

Maximaal aantal gasten receptie300
Maximaal aantal gasten feest300
Maximaal aantal gasten diner140
Officiële trouwlocatie
Bemiddeling in entertainment
Bruidssuite aanwezig
Aantal kamers30
Exclusieve huur van locatie mogelijk
Buitenmogelijkheden feest
Verzorging bloemen
Verzorging bruidstaart

Kasteel exclusief

Kasteel 't Kerckebosch is ook exclusief af te huren voor een bruiloft, al vanaf € 7.000 all-in.

Meer info en reserveren