logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Kasteel 't Kerckebosch Zeist

Arnhemse Bovenweg 31, 3708 AA Zeist
Telefoon
030 692 66 66
Fax
030 692 66 00

Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch is kleinschalig en sfeervol. Glas-in-loodramen, modern en klassiek zijn hier verenigd. Kasteel ’t Kerckebosch is gevestigd in Zeist.

Lees verder

Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch is kleinschalig en sfeervol. Glas-in-loodramen, modern en klassiek zijn hier verenigd. Kasteel ’t Kerckebosch is gevestigd in Zeist. Het hotel ligt verscholen in de bossen van Zeist op de Utrechtse heuvelrug. In dit rustiek gelegen kasteel komt u helemaal tot rust en dankzij het gebruik van authentieke materialen waant u zich in vroegere tijden. Als kasteelheer en kasteelvrouw heeft u de keus uit twee restaurants; De Kamer van Lintelo, vermaard om de klassieke Franse keuken of de intieme bistro de Saffraan. Dompel u onder in de pracht en praal van het Nederlandse groene hart!

Faciliteiten hotel
Het hotel bevindt zich in het decor van landelijk Zeist. Stijlvol en met allure. De moderne dertig hotelkamers op de eerste en tweede etage (geen lift) verschillen elk van interieur, maar het persoonlijke hotelkarakter ziet u overal terug. Een vorstelijk onthaal staat u hoe dan ook te wachten. Houdt u van romantiek? De luxe suites met jacuzzi zorgen voor extra vlinders in uw buik. De kasteelkeuken van De Kamer van Lintelo biedt tongstrelende Franse streekgerechten. Uw diner krijgt extra cachet met een krachtige wijn uit de kasteelkelder. Bij mooi weer kunt u terecht in de kasteeltuin, waar het royale terras is gesitueerd.

Activiteiten omgeving Zeist
Historisch erfgoed met idyllische entourage. Verken de bosrijke omgeving op de fiets of te voet; tal van avontuurlijke fiets- en wandeltochten liggen voor u klaar. Raakt u niet uitgekeken op het karakteristieke kasteel? De ‘kastelenroute’ door Zeist, Amerongen en Doorn is dan zeker de moeite waard. Luxe boetieks, sfeervolle terrasjes en de prachtige Dom vindt u natuurlijk in studentenstad Utrecht.

Highlights Kasteel 't Kerckebosch

  • centraal gelegen hotel in Zeist, nabij Utrecht
  • combinatie van klassiek chateau en modern uitgeruste vergaderfaciliteiten
  • twee unieke restaurants; De Kamer van Lintelo en Bistro de Saffraan
  • ideale locatie voor feestelijke evenementen in stijl
  • kasteel exclusief tot uw beschikking voor een bruiloft, vrienden- of familieweekend? Meer informatie: www.bilderberg.nl/exclusief.
  • ook voor uw zakelijke bijeenkomst het kasteel exclusief afhuren. Meer informatie: www.bilderberg.nl/kasteelexclusief.
Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer