logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland Heelsum (Arnhem)

Klein Zwitserlandlaan 5, 6866 DS Heelsum (Arnhem)
Telefoon
0317 31 91 04
Fax
0317 31 39 43

Restaurant De Kromme Dissel

Het bekroonde restaurant De Kromme Dissel behoort al jaren tot de Nederlandse toprestaurants.

De Kromme Dissel heeft ook een eigen site, zie www.krommedissel.nl

Sfeervol ondergebracht in een authentiek Oud-Saskische boerderij. Hier zijn ambiance en kwaliteit van de keuken op opvallende wijze geïntegreerd. Een verfijnde smaak en oog voor detail vindt u niet alleen op de menukaart terug, ook de inrichting en de aankleding van het restaurant zullen u in dit opzicht aangenaam verrassen. Komt u met een groter gezelschap, dan geven wij u alle ruimte in onze speciale stijlkamer. Bilderberg restaurant De Kromme Dissel is lid van Les étapes du bon goût.

De Kromme Dissel geeft twee kookboeken uit: Elementen

Restaurant De Kromme Dissel heeft onder de titel Elementen twee kookboeken uitgebracht. Het eerste boek is een handzame editie, het tweede een luxe uitgave van exceptioneel formaat met een verrassende boekomslag.

In Elementen staat de zoektocht naar de beste, puurste en eerlijkste producten centraal. De culinaire topfotografie illustreert de nauwe samenwerking tussen het team van chef-kok Tonny Berentsen en de producenten. In combinatie met de boeiende verhalen over de passie van zowel producenten als keukenbrigade voor mooie en eerlijk producten is het boek een aanwinst voor culinaire liefhebbers.

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe combinaties en nieuwe visies op wat klassiek is en eigentijds. Onze inspiratie stopt nooit en komt uit verschillende hoeken. Passie en liefde voor het vak, daar gaat het om. Niet alleen bij ons, maar ook bij onze leveranciers. De drive om het allerbeste vlees te krijgen en de smakelijkste groenten en fruit te telen, is van grote invloed op de kwaliteit van ons werk. Daarom stellen we onze leveranciers in dit boek ook graag voor. De rode draad in beide boeken zijn de vier elementen aandacht, beleving, oorsprong en gevoel”, aldus Tonny Berentsen van De Kromme Dissel.

De boeken zijn verkrijgbaar via de website www.visbooks.nl/elementen, bij al onze 19 Bilderberg hotels, Restaurant De Kromme Dissel en de boekhandel.

Wilt u meer informatie of reserveren:

klein-zwitserland@bilderberg.nl of 0317 313 118

Wilt u blijven overnachten?  Reserveer een hotelkamer

Stijl:

Frans

Chef de Cuisine:

Tonny Berentsen

Couverts:

80

Openingstijden:

Lunch:
Woensdag tot en met vrijdag van 12.00 – 14.00 uur
Diner:
Dinsdag tot en met zaterdag van 18.00 – 22.00 uur

Prijzen:

Parkeren:

Zie routebeschrijving