logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Hotel De Buunderkamp Wolfheze

Buunderkamp 8, 6874NC Wolfheze
Telefoon
026 482 11 66
Fax
026 482 18 98

Klavertje Vier Fietsarrangement

In 4 Hotels

  • 4 x overnachting in een comfortabele hotelkamer
  • 4 x Het Bilderberg Ontbijt
  • 4 x een driegangendiner
  • elke dag bagagetransport naar het volgende hotel
  • elke dag fietsroute met tips en bezienswaardigheden
  • vrij gebruik van de faciliteiten per hotel
    (zwembad, Turks stoombad e.d.)

vanaf € 279 per persoon

Fiets het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement!
Vanaf € 279 per persoon.

Fiets en geniet
!
Met het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u in vijf dagen door de prachtige natuur van de Zuid-Veluwe, de Hoge Veluwe en de Over-Betuwe. Terwijl u tussentijds overnacht en geniet van de gastronomie, gastvrijheid en luxe die u van Bilderberg gewend bent. Dát is het beste van twee werelden!

Maak kennis met de prachtige natuur in de omgeving van de hotels. Opladen langs de route doet u bij de volgende Bilderberg hotels: Hotel De Bilderberg, Bilderberg Hotel Wolfheze, Bilderberg Hotel Klein Zwitserland en Bilderberg Hotel De Buunderkamp.

Op uw lijf geschreven routes
De fietsroutes van het Klavertje Vier Fietsarrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk. U kunt de routes ook naar uw eigen hand zetten. Een extra ommetje of juist een kortere weg? Het kan allemaal. Bilderberg zorgt in ieder geval voor leuke tips en bezienswaardigheden voor onderweg. Ook uw bagage is in goede handen. Wij vervoeren het voor u van hotel naar hotel. En u bepaalt zelf bij welk Bilderberg hotel uw route start! De afstand die u per dag aflegt varieert tussen de 45 en 55 km.

Anders genieten?
Wilt u liever wandelen, het uzelf gemakkelijker maken op een elektrische fiets of trendy een elektrische scooter rijden? Het kan allemaal. Indien u hierin interesse heeft, neemt u dan contact op met een van de deelnemende hotels.


Hotel Wolfheze Hotel De Buunderkamp Hotel Klein Zwitserland Hotel De Bilderberg

Toon voorwaarden

  • We gaan ervan uit dat u uw eigen fiets meeneemt, uiteraard is het mogelijk dat wij deze voor u verzorgen. De kosten hier van zijn € 60 per persoon. De fiets kunt u online mee reserveren.
  • De betaling geschiedt per hotel. Dit is exclusief gemeentebelasting en evt. extra's.