logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Hotel De Bilderberg Oosterbeek

Utrechtseweg 261, 6862 AK Oosterbeek
Telefoon
026 339 63 33
Fax
026 339 63 96

Hotel De Bilderberg. Geniet van het beste van twee werelden: de rust van de natuur en het gezellige stadse van het naastgelegen Arnhem.

  • Natuurrijke omgeving
  • Trattoria Artusi
  • Tennis/fitness
  • In de buurt van modestad Arnhem
Lees verder

Kom thuis in de prachtige bosrijke omgeving van Hotel De Bilderberg met de Veluwe als achtertuin. Geniet van het beste van twee werelden: de rust van de natuur en het gezellige stadse van het naastgelegen Arnhem. Ook bekende musea, zoals Kröller Müller museum en het Openluchtmuseum zijn vlakbij.

  • Hotelfaciliteiten

Hotel De Bilderberg beschikt over 146 rijk uitgeruste hotelkamers, suites en balkonkamers midden in de Veluwse natuur. Het mooie zwembad en de heerlijke sauna zorgen voor een optimaal rustgevend verblijf in dit conferentieoord.

  • Restaurants

Naast het Franse hotelrestaurant De Mediterraan bevindt zich in de serre van het hotel Trattoria Artusi. Laat u verrassen door de authentieke Italiaanse cuisine en proef het beste van het seizoen.

  • In de omgeving

Het comfortabele hotel is een perfecte uitvalsbasis om één van de mooiste Nederlandse landschappen te ontdekken. Op de fiets of te voet: vanaf het vroege voorjaar tot aan de late herfst toont de Veluwe al haar pracht in groen of goud. Omliggende steden, waaronder Arnhem en Nijmegen, bieden u naast kunst en cultuur veel shopplezier. Denk aan het Openluchtmuseum of het Kröller Müller museum. Ook de dierentuinen Ouwe Hands en Burgers Zoo bevinden zich in de nabije omgeving van het hotel.

Toon foto's

Reserveren

(dd-mm-yyyy)(dd-mm-yyyy)
Wilt u kinderen meenemen?

Beste Prijs Garantie

Gegarandeerd de beste prijs
voor uw verblijf bij Bilderberg.
Lees meer