logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Bilderberg Château Holtmühle Tegelen (Venlo)

Kasteellaan 10, 5932 AG Tegelen (Venlo)
Telefoon
077 373 88 00
Fax
077 374 05 00
Kasteelkasteel nachtKroonluchterLobbyTrapKamerTerrasRestaurantTrouwenTrouwen

Trouwen bij Bilderberg Château Holtmühle, Venlo

De mooiste trouwlocatie in de omgeving van Tegelen, Venlo is Bilderberg Château Holtmühle. Onze zalen en ruimtes dragen de namen van de voorname families die het kasteel bewoonden. Deze details geven extra cachet aan uw trouwdag. Telt u hier de culinaire verrassingen, de unieke ligging en Limburgse gastvrijheid bij op, dan zult u het met ons eens zijn; Château Holtmühle zal uw huwelijksdag onvergetelijk maken.

Doordat Bilderberg Château Holtmühle een officiële huwelijkslocatie is, kan uw dag compleet door ons verzorgd worden. Bij mooi weer kunt u de huwelijksvoltrekking zelfs plaats laten vinden op ons prachtige terras aan de slotgracht. Er is voldoende ruimte voor maximaal 150 receptiegasten en 120 dinergasten. Onze keukenbrigade van restaurant Die Alde Heerlickheijt zal u culinair verrassen. Veel, zo niet alles maken wij voor u mogelijk. Van bruidstaart tot aan fotografie en entertainment. En na een onvergetelijke dag komt u helemaal tot rust in onze luxe bruidssuite.

Romantische trouwlocatie
Elkaar het jawoord geven is een belangrijke stap in uw leven. Juist op deze dag mag het u aan niets ontbreken. Bilderberg Château Holtmühle is daarom een logische keuze voor uw huwelijksfeest. Het is de perfecte locatie om uw huwelijk te bezegelen en uw huwelijksdag in elk opzicht onvergetelijk te maken.

Wilt u ook trouwen bij Château Holtmühle in Tegelen, Venlo? Neem dan contact met ons op via het trouwinformatie formulier of bel 077 37 38 800.

Ervaringen

Een ideaal begin

'Bedankt voor een fantastisch verblijf'.

Lees meer

Fantastische dag

'Geweldig om zo onbezorgd in het huwelijk te treden.'

Lees meer

Trouwinformatie

Ja, ik wil graag informatie ontvangen.

(dd-mm-yyyy)

De velden met een * zijn verplicht.

Faciliteiten

Maximaal aantal gasten receptie150
Maximaal aantal gasten feest150
Maximaal aantal gasten diner120
Officiële trouwlocatie
Bemiddeling in entertainment
Bruidssuite aanwezig
Aantal kamers66
Exclusieve huur van locatie mogelijk
Buitenmogelijkheden feest
Verzorging bloemen
Verzorging bruidstaart

Tips voor de muziek

Wanneer je nadenkt over de muziek, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Welke, lees je in dit artikel.

Lees meer