logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Referenties

  •  

    M. Riezebos, Owens Corning

    Secretaresse

    "Door de persoonlijke aandacht onderscheidt het hotel zich van andere hotels.”

Owens Corning heeft vestigingen over de hele wereld. We krijgen dan ook regelmatig bezoek van onze collega’s uit voornamelijk Amerika, Europa en Azië. Dat betekent dat wij met grote regelmaat collega’s en ook klanten in Apeldoorn verwelkomen.

Wij verwijzen onze bezoekers, die een hotelkamer zoeken met veel plezier naar Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn gezien wij hier goede afspraken hebben. Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt niet ver van ons bedrijf en is gemakkelijk te bereiken. Het hotel bevindt zich op een prachtige locatie en ademt de sfeer van pure luxe uit; je kunt er goed verpozen. De kamers zijn goed uitgerust en de maaltijden die in het restaurant geserveerd worden, zijn van een uitstekende kwaliteit. Wij horen dan ook regelmatig van onze bezoekers dat zij zeer tevreden zijn over Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

Vooral de klantvriendelijke benadering en de zeer goede service die men verleent worden genoemd. Vooral als geregelde bezoeker heeft men het gevoel om “thuis” te komen in Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Door de persoonlijke aandacht en rekening te houden met de wensen van hun gasten, onderscheidt het hotel zich van andere hotels. Kortom: onze bezoekers overnachten en dineren dan ook graag bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon.

Meer referenties

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.