logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Referenties

  •  

    J. Walvoort, VSG

    Directiesecretaresse

    "De gereserveerde parkeerplaats vinden wij een groot voordeel."

Al sinds jaar en dag is Bilderberg Hotel Wolfheze onze ‘thuisbasis’ als het gaat om vergaderingen en overnachtingen. Ook hebben wij een contract met Bilderberg Zuid-Veluwe Hotels in zijn geheel voor de grotere evenementen. Echter, Bilderberg Hotel Wolfheze heeft een speciale plek bij onze organisatie en gezien de reeds jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd, zal dit ook niet meer veranderen.

Bilderberg Hotel Wolfheze is een van de kleinere hotels van Bilderberg, maar dat heeft voor ons nu juist een grote charme. Het reserveren van zalen gaat altijd prima, doordat het hotel een vast contactpersoon heeft op de afdelingen reserveringen die onze organisatie goed kent. We hebben nooit problemen als het gaat om bijzondere wensen, ook wordt er meegedacht wanneer er een probleem (lees: uitdaging) ontstaat.

De gereserveerde parkeerplaats vinden wij een groot voordeel, de contactpersoon van de vergadering moet bij ons namelijk vaak van alles meenemen. Als je dan binnenloopt word je altijd bijzonder vriendelijk ontvangen door de receptiemedewerkers, mede door het feit dat wij al zo lang bij Bilderberg Hotel Wolfheze komen, kent bijna iedereen je persoonlijk dus je voelt je daardoor altijd meteen thuis.

De vergaderzalen zijn altijd netjes en van alle gemakken voorzien. Wat er niet is dat kan geregeld worden is onze ervaring. De hotelkamers zijn optimaal ingericht en een voorkeur voor een bepaalde kamer zal ook, indien mogelijk, altijd gehonoreerd worden. Brasserie de Paris heeft voor velen de voorkeur als het gaat om kwaliteit en service.  Al met al, onze lof over Bilderberg Hotel Wolfheze is groot, voor ons is het hotel verleden, heden en toekomst!

Meer referenties

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.