logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Referenties

  •  

    G. Soeterman, Atlas Services Group

    Management Assistente

    "Bij het afscheid kreeg ik een overlevingspakket mee naar huis. Dit viel in de smaak."

De Atlas Services Group is in grote lijnen zeer tevreden over de organisatie van de zalenhuur. Wij hadden een zaalarrangement afgesproken waar er rekening is gehouden met koffie, thee, muffins en cake bij ontvangst. Er was water en frisdrank gedurende de gehele dag aanwezig in de zalen. Na een goed verzorgd lunchbuffet stonden er heerlijke smoothies klaar. ’s Middags tegen het eind van de meetings werd er een snack uitgedeeld. De ene dag een warme snack – de andere dag finger sandwiches.

Wij hadden voor de eerste dag een drietal zalen nodig waarvan er in twee zalen een parallel sessie zou lopen. Alle zalen heb ik op voorhand kunnen bekijken en de opstelling van tafels en stoelen ook op voorhand besproken. Helaas stond op de desbetreffende ochtend in beide zalen een verkeerde opstelling, doch door snel optreden van de service partner die ik toegewezen heb gekregen was dit euvel binnen een kwartier verholpen. De bestelde flip-overs, beamer en scherm stonden netjes klaar.

De Magnolia zaal op de 12e verdieping is een perfecte locatie voor een bespreking. Schitterend uitzicht en ruim genoeg voor en groep van ca. 30 man. Het voordeel bij deze zaal is dat de toiletten op dezelfde verdieping zijn.

De tweede dag hadden wij de Cypress zaal afgehuurd, alles is conform afspraak verlopen. Naast de zaalhuur hadden wij ook voor een tiental buitenlandse collega’s kamers in het hotel gereserveerd. Ook dit was naar behoren geregeld. Bij het afscheid kreeg ik, de organisator, nog een overlevingspakketje mee naar huis. Dit viel in de smaak en vond ik zeer attent. Kortom de prijs / kwaliteit verhouding komt goed overeen en gezien het feit dat dit hotel op loopafstand is van ons kantoor, is de kans groot dat wij in de toekomst nogmaals gebruik zullen maken van de diensten van het Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

Meer referenties

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.