logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Loopclinic

De loopclinic wordt verzorgd door een trainer die is opgeleid door Aart Stigter (Nederlandse lange afstandsloper welke diverse Nederlandse records heeft verbroken). Samen met de trainer gaat uw groep op pad en krijgen zij tips en adviezen.

De loopclinic is voor deelnemers van elk niveau. De trainer past de snelheid aan op de groep. Tevens leert hij de deelnemers specifieke running technieken.

Duur

60 minuten. 

Benodigdheden

Loopschoenen en loopkleding.

Tarief

Het tarief voor een groep tot en met 10 personen bedraagt € 185 per uur (excl. BTW). Voor een groep tot en met 20 personen betaalt u € 370 per uur (excl. BTW). Voor groepen groter dan 20 personen maakt Bilderberg graag een voorstel op maat. Uiteraard is een combinatie van diverse fit breaks mogelijk. 

Over Puur

De filosofie van ‘Puur voor uw gezondheid’ is dat er wordt gestreefd naar de optimale balans tussen de ‘magische’ driehoek; beweging, eten en drinken en ontspanning. Als deze drie elementen in balans zijn zult u zich fitter, sterker en scherper voelen.

Puur werkt uitsluitend met gediplomeerde professionals. De breaks zijn samengesteld in samenwerking met gerenommeerde namen in de betreffende sporttak.

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.