logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Eten en drinken

Wij vinden dat eetmomenten bijzonder zijn. Om energie op te doen, culinair te genieten en met elkaar in gesprek te zijn. Gezond, ambachtelijk, biologisch en lokaal zijn de elementen die u terugvindt in onze concepten. Speciaal ontwikkeld voor bijeenkomsten. Zodat u daarna weer met nieuwe energie aan de slag kunt.
 • Het Bilderberg Ontbijt®

  Het Bilderberg Ontbijt geeft u een gezonde start van de dag. Diverse gerechten worden geserveerd, zoals ambachtelijke broodsoorten, biologische zuivel, natuurlijke sappen van diverse soorten fruit en huisgemaakte confituren. Producten die Bilderberg gebruikt, zijn met zorg voor mens, dier en omgeving gekozen. Ook voor uw ontbijt hoeft u met minder geen genoegen te nemen.

 • De Bilderberg Lunch®

  De lunch is het moment dat u tot rust komt en nieuwe energie opdoet. Daarom is De Bilderberg Lunch afgestemd op uw energiebehoefte. Licht verteerbaar, ambachtelijk, vers en lokaal. Waarin uiteraard de typische Hollandse smaak niet ontbreekt. Bilderberg serveert de lunch zoals het bedoeld is; een lichte en culinaire beleving.

 • De Bilderberg Break®

  U kent het wel, het 4-uur moment. De dip in de dag waar u even doorheen moet. Bilderberg heeft daar iets op bedacht: de Bilderberg Break, waar u gegarandeerd energie van krijgt. Een heerlijk buffet met verse ingrediënten om zelf een soep samen te stellen waar u van opkikkert. Een hartige break, waarna u er tegenaan kunt met uw presentatie, vergadering of brainstorm.

 • Het Bilderberg Diner

  De Chef-koks van Bilderberg bereiden een driegangendiner waarbij u zelf uw keuze maakt. Vlees, vis of vegetarisch. Culinair genieten in een sfeervolle ambiance!

 • De Bilderberg Coffeecorner

  Gedurende de dag onbeperkt keuze uit versgemalen koffie, cappuccino, espresso, koffie verkeerd of thee. Sterk of minder sterk, u bepaalt! Voor uw thee nu ook verse kruiden als munt voor extra energie, of citroenmelisse als echte oppepper en salie voor de ontspanning. En chocolade callets om zelf verse chocholademelk te maken.

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.