logo Bilderberg
Home
logo Bilderberg

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bilderberg streeft ernaar om voorop te lopen op het terrein van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kiest voor een duurzame bedrijfsvoering. Wij doen meer aan het milieu dan de wet- en regelgeving van ons verlangt.

  • Green Key

    Het label Green Key heeft alle Bilderberg hotels gekeurd en gecertificeerd. Green Key is wereldwijd hét duurzaamheidskeurmerk voor toeristische en zakelijke accommodaties.

Bewust Bilderberg

In 2010 is het MVO-beleid, Bewust Bilderberg, opgesteld om duurzaamheid te verankeren in alle kernprocessen van de organisatie. In de rapportage hiervan informeren wij u graag over de resultaten en onze toekomstige plannen.

Passie en vakmanschap

De medewerkers zijn het hart van de organisatie. Daarom biedt Bilderberg hen de mogelijkheid om kennis en competenties te ontwikkelingen en een gezondheidsprogramma Bilderberg Vitaal aan.

Verantwoord eten en drinken

Bilderberg voelt zich verantwoordelijk voor hetgeen zij haar gasten serveert. Duurzaamheid is daarbij van groot belang. Veel producten die Bilderberg gebruikt, zijn met zorg voor mens, dier en omgeving gekozen. Dit doet zij in nauw overleg met haar leveranciers.

Gezond en fit vergaderen

Met de mogelijkheden binnen Bilderberg Business kunt u de prestatie van uw team vergroten door te werken aan een verbetering van de fitheid. Bilderberg faciliteert dit door actieve breaks aan te bieden en het eten en drinken aan te passen aan de prestatiebehoefte. 

Midden in de samenleving

Bilderberg voelt zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Hiervoor werkt Bilderberg samen met haar maatschappelijke partners zoals Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Young Captain Nederland.

Vraag een offerte aan

De velden met een * zijn verplicht.